Tietoa meistä

Maailma muuttuu ja tekniikka kehittyy. Ihmisen perustarpeet ovat kuitenkin edelleen samat kuin tuhansia vuosia sitten. Kaipaamme suojaa, turvaa, ravintoa ja elämyksiä. Caveman X on brändi rohkeille ja vahvatahtoisille oman tiensä kulkijoille. Niille jotka näyttävät suuntaa ja uskaltavat elää täysillä. 

Haluamme tarjota laadukkaita tuotteita, joita voit käyttää ilolla ja ylpeydellä jokapäiväisessä elämässäsi. Yksinkertaisimmatkin tuotteet voi tehdä paremmin ja tuoda niihin tyyliä ja asennetta. Käytännölliset ja tyylikkäät design-tuotteet modernin luolamiehen tarpeisiin.
Missiomme on saada ihmiset elämään täysillä heidän ainutkertaista elämäänsä. Tavoittelemaan unelmiaan ilman tekosyitä siirtää niitä eteenpäin. Elämä on nyt.
Yrityksen yhteystiedot (postiosoite):

Caveman X Oy
Y-tunnus 3245966-8
Huhtatie 10
28240 Pori

Yrityksellä ei ole käyntiosoitetta.

Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse jokaisena arkipäivänä osoitteessa:
cavemanx@cavemanx.com

 

 • Miksi ostaisit meiltä?

  Caveman X Oy on 100 % suomalainen yritys. Meiltä saat nopeaa palvelua, jos tuotteissa on jokin mikä askarruttaa!

 • Laadukkaat tuotteet

  Myymme vain sellaisia tuotteita, joita käytämme itse. Valikoimiin otetut tuotteet on koettu hyviksi ja toimiviksi.

 • Turvalliset maksutavat

  Suomalaisten pankkien verkkomaksut, yleisimmät luotto- ja maksuaikakortit, Visa, MasterCard, Amex. Lisäksi PayPal, ApplePay ja Klarnan osamaksu.

 • Nopeat toimitukset

  Tilaukset lähetetään samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä, mikäli tuotetta on varastossa. Seurantakoodi lähetetään tilaajalle heti kun paketti on postitettu.

Ota yhteyttä