Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Päivitetty 23.8.2022

REKISTERINPITÄJÄ

Postiosoite:
Caveman X Oy (Y-tunnus: 3245966-8)
Huhtatie 10
28240 Pori
+358 44 985 1683

REKISTERINPITÄJÄN EDUSTAJA

Jussi Ruotsalainen
cavemanx@cavemanx.com

REKISTERIN NIMI

Caveman X Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri.

MITÄ TIETOJA MINUSTA KERÄTÄÄN?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

MIHIN HENKILÖTIETOJA KÄYTETÄÄN?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

KUINKA KAUAN HENKILÖTIETOJANI SÄILYTETÄÄN?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

ANALYTIIKKA

Käytämme Googlen omistamaa analytiikkatyökalua Google Analytics. Se kerää tilastoa sivustolla vierailijoista. Se kertoo mm. paljonko sivustolla on kävijöitä minäkin aikana ja mistä kävijät tulevat. Käytämme analytiikkaa markkinoinnin ja kohderyhmien kohdentamiseen. Tietoja käytetään anonyymien ja koostettujen tilastojen laadintaan, jotta ymmärrämme paremmin kävijöiden tavan käyttää sivustoa ja näin parantaa ostokokemusta. Voit lukea lisätietoa Googlen tietosuojakäytänteistä linkeistä: Googlen tietosuoja ja käyttöehdot ja Google Analyticsin tietosuojakäytännöt

Facebook-pikseli on apuväline mainonnan kohdentamiseen ja tuloksien seuraamiseen Facebookissa. Se auttaa mm. selvittämään kuinka paljon kävijöitä siirtyy Facebookin kautta sivustollemme. Facebook-pikseli kerää tietoja ainoastaan niistä käyttäjistä, joilla on Facebook käyttäjätunnus ja jotka ovat antaneet luvan käyttää evästeitä. Käytämme pikseliä mainosten kartoittamiseen oikeille kohderyhmille, sekä mainosten analytiikan seuraamiseen. Tavoitteenamme on, että mainosviestimme tavoittaa sellaiset ihmiset, jotka ovat siitä kiinnostuneita ja näin ollen palvella oikeaa kohderyhmää mahdollisimman hyvin. Facebook-käyttäjä voi halutessaan muokata omia asetuksia Facebookin kautta omalta käyttäjätililtään. Voit lukea tarkemmin Facebookin tietosuojakäytänteistä linkeistä: Facebookin tietosuojakäytänteet ja tietoa Facebookin evästekäytänteistä.


ASIAKKAAN OIKEUDET

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Poisto-oikeus